Song 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 21, 2012 Witam użytkowników forum webhostingtalk.pl przedstawiam wam moje forum reklamowe Forum-Reklama.eu.Zapraszam do odwiedzin naszej strony , oceny naszego nowego stylu oraz reklamowania swoich stron . Możesz zareklamować u nas swoje forum , Blog , Radio , Serwer ,Katalogi Stron i inne . Wpisy są zupełnie darmowe. Zapraszamy Serdecznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Grudzień 21, 2012 Czy tylko według mnie fora tego typu są oklepane? Wygląd spoko, ale wciąż nie mogę zrozumieć, po co tworzycie fora tego typu... Ja rozumiem, zostawić tam swój link do strony, ale jaka jest satysfakcja z prowadzenia zaspamowanego forum? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalkulatorek 22 Zgłoś post Napisano Grudzień 21, 2012 Nie lepiej by było stworzyć katalog stron ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smoog 47 Zgłoś post Napisano Grudzień 22, 2012 Kurcze a ja myślałem, że fora reklamowe wyginęły już kilka lat temu. Był straszny bum na nie jakieś hmm 5 lat temu. Tylko nie przynosiły korzyści żadnej ze stron to ludzie przestali je zakładać. Tak przynajmniej myślałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adam.w 1 Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2013 Trochę bije po oczach. Layout niestety wygląda średnio zachęcająco... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Song 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2013 Dodaliśmy Top listę zapraszamy http://toplista.forum-reklama.eu/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach