szakamafa 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 20, 2012 Nie mogę doprowadzić do działania modułu HRD do WHMCS'a, w załączniku podsyłam jak wygląda moja konfiguracja.. ogólnie domena zamawia się w WHMCS i generuje proforma, ale nie tworzy się konto w HRD ani nie rezerwuje domena.. Nie wiem też jak log ustawić żeby cokolwiek się zapisywało, żeby wychwycić jakieś błędy.. nic nie zapisuje w Logdir jak wpisałem "logs" no to rozumiem, że to powinien być katalog "logs" w: public_html/modules/registrars/hrdpoland/logs/ wpisywałem też ścieżkę bezwzględną: /home/login/domains/domena/public_html/modules/registrars/hrdpoland/logs/ też nie zapisuje.. Może ktoś pomóc lub umie to dobrze skonfigurować - odpłatnie chociaż? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sshd 127 Zgłoś post Napisano Grudzień 20, 2012 A napisałeś do HRD aby dodali twoje IP do twojego konta ( API ), abyś mógł połączyć się z ich serwerem ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szakamafa 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 20, 2012 Tak, IP jest dopisane. Log za Chiny mi się nie tworzy i pewnie gdyby on był to bym coś wiedział.. nawet na sztywno wpisałem w pliku ścieżkę: $_logfile = "/home/login/domains/domena/public_html/modules/registrars/hrdpoland/logs/hrd.log"; Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
datacent.pl 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 21, 2012 Czy przerabiałeś ten moduł w taki sposób aby właśnie poprawnie działał Ponieważ ściągnięty gotowiec nie zawsze chce działać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach