w0j73k 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 20, 2012 Witajcie panowie. Jak w temacie poszukuje pomocy - najlepiej kogoś kto mi poprostu zainstaluje klienta torrent na Vps. Dodam odrazu iż nie nie będzie służył on do piractwa. Służyć on ma do seedowania Klienta gry via torrent oraz normalnie poprzez apache Jestem totalnie zielony w tym temacie. Z góry dziękuje za pomoc - moje gg 1152151 (niewidoczny) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Grudzień 20, 2012 rtorrent. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w0j73k 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 20, 2012 ale ja nie wiem jak to wszystko tam zainstalowac i skonfigurować - facet z hostingu powiedział ze może to zrobić za 50 zł Dlatego szukam kogoś kto to zrobi tutaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piotrek Mazurkiewicz 19 Zgłoś post Napisano Grudzień 20, 2012 (edytowany) http://www.torrent-i...ntu-server.html tutaj masz wszystko krok po kroku. A co do faceta, który zrobi Ci to za 50zł to się nie dziw, za wiedzę się płaci. Edytowano Grudzień 20, 2012 przez Piotrek Mazurkiewicz (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w0j73k 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 20, 2012 no dobrze - myślałem poprostu że znajde tu kogoś kto zrobi to taniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Grudzień 20, 2012 Jakiegoś gimnazjalistę za paczkę fajek pewnie znajdziesz, chyba trafiłeś na złe forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w0j73k 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 20, 2012 no tak się składa że trafiłem tu na kogoś ( nie znam nicku z forum) kto robi mi to za darmo Jak widać nie każdy jest materialistą i patrzy tylko i wyłącznie na zarobek Myślę że ta osoba przegląda ten temat. I serdecznie dziękuje jej za pomoc. P.s - nie jest to gimnazjalista Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Grudzień 20, 2012 Jeśli tak sądzisz to bardzo dobrze, przynajmniej śpisz spokojnie. Ja osobiście nie darowałbym sobie, gdybym wiedział że jakiś "admin z internetu" grzebał mi po koncie root . 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piotrek Mazurkiewicz 19 Zgłoś post Napisano Grudzień 20, 2012 Tak czy inaczej jest to 6 minut metodą kopiuj-wklej i więcej trwa założenie takiego tematu niż instalacja wszystkiego co potrzebne. .. a co do pracowania za darmo to zobaczysz to wszystko z innej perspektywy jak tylko będziesz zmuszony sam na siebie zarabiać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach