ygd 0 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2006 W kei.pl promocja się o 16tej skończyła, w az.pl chyba wczoraj, domenomania - nie mogę konta zarejestrować (niby nieprawidłowy pesel?)... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amfre 0 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2006 domenomania faktycznie cena niezla. kei.pl pisze ze dalej jest :> nazwa.pl tez juz poszla w gore. niecekawie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ygd 0 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2006 domenomania faktycznie cena niezla.kei.pl pisze ze dalej jest :> nazwa.pl tez juz poszla w gore. niecekawie Kei 59minut temu zakończył promocję Uwaga! Ostatni dzień promocji. Jeśli chcesz jeszcze zdążyć prześlij do godziny 16.00 potwierdzenie wpłaty za domenę na numer faksu Ale poradziłem sobie jednak z domenomanią Problem rozwiązany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2006 Az.pl Home.pl Nazwa.pl wrocilo do normy, jak ktos chce sie zalapac to trzeba sie pospieszyc na domenomanii bo pewnie tez niebawem zamkna promocje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
__2006__ 0 Zgłoś post Napisano Marzec 2, 2006 heh :] Uu... Domenomania Już Ceny Normalne ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amfre 0 Zgłoś post Napisano Marzec 2, 2006 no niestety juz pozamiatane ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
__2006__ 0 Zgłoś post Napisano Marzec 4, 2006 Może i nawet dobrze :] Mniej będzie takich ofert ,, bezsensu '' Chociaż wiem gdzie rejestruja za 25zl + VAT [ OSOBA PRYWATNA , ma firme ] ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amfre 0 Zgłoś post Napisano Marzec 4, 2006 Może i nawet dobrze :] Mniej będzie takich ofert ,, bezsensu '' Chociaż wiem gdzie rejestruja za 25zl + VAT [ OSOBA PRYWATNA , ma firme ] ;] kolego jesli chodzi o oferty bez sensu i sprzedawanie domen w trakcie rejestracji to przodowales w czasie promocj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach