bl4ck 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 19, 2012 Witam Czy ktoś tu z obecnych orientuje się na jakiej bazie działa sklep internetowy klucze.inexus.pl ? Był bym wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ittw 3 Zgłoś post Napisano Grudzień 19, 2012 wszystko wskazuje na dedykowane rozwiązanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Grudzień 19, 2012 Na jakiej bazie... danych? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Grudzień 19, 2012 Statystyczne rzecz biorąc to może być MySQL Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ittw 3 Zgłoś post Napisano Grudzień 19, 2012 jako bazę - zrozumiałem cms. jw. zapewne mysql skoro php Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bl4ck 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 19, 2012 Nie nie chodzi mi o to czy jest to jakiś szablon typu VirtueMart, OpenCart Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Grudzień 19, 2012 Jezu... Tobie chodzi o PLATFORMĘ względnie OPROGRAMOWANIE a nie o bazę danych czy szablon. Na litość boską, VM ani OpenCart NIE SĄ SZABLONAMI tylko typem oprogramowania/ platformą ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bl4ck 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 19, 2012 Spokojnie dlatego pisząc baza miałem na myśli "na czy bazuje sklep" jaka to platforma. Po co się denerwować to tylko głupie pytania człowieka nie w temacie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Grudzień 19, 2012 Akurat twój post z pytaniem o bazę zrozumiałem, że chodzi ci o platformę. Nie bardzo wiem dlaczego poprzednicy zaczęli to rozważać. Chęć dopieprzenia czy zwykłe nabicie postów ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach