Lizard 0 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2006 wlascie widze ze pagerank mojej strony spadl z 5 do 0 :/ jest to mozliwe ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2006 Owszem, jesli np. napchales linkow wychodzacych itp itd - choc zazwyczaj spada na jakies 3/4 ale widocznie przestales spedzac warunki ktore spelniales ze starym pagerank. ja mam inne pytanie bo pare roznych skanerow pokazuje ze mam pagerank=4 a pare ze mam pr=0 czy to zalezy od DC googlowego gdzie sprawdza ?;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amfre 0 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2006 a ja mam pytanie kiedy kolejna aktualizacja? maja byc co 100 dni a od ostatniej minelo chyba juz z pol roku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ranma_man 0 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2006 ja mam inne pytanie bo pare roznych skanerow pokazuje ze mam pagerank=4 a pare ze mam pr=0 czy to zalezy od DC googlowego gdzie sprawdza ?;]Tak. Jednak synchronizacja danych między serwerami googla już niedługo powinna przestać być problemem: http://infojama.pl/article.php?sid=3362 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Luty 28, 2006 BigDaddy testowany juz jest od jakiegos czasu. Co do samych update'ow polecam: http://www.seocompany.ca/pagerank/page-rank-update-list.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sbvc 0 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2006 Na moich stronach była 3 dni temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Diwi 0 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2006 Wrzucenie linków wychodzących na strone nie powoduje spadku PR, wystarczy przeanalizować wzór na PR. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lizard 0 Zgłoś post Napisano Marzec 1, 2006 No wiec skad ten spadek ? Na stronie praktycznie nic sie nie zmieniło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sbvc 0 Zgłoś post Napisano Marzec 1, 2006 Do wyboru opcje: a ) Inne strony musiału pousuwać twoje linki. b ) Google przypadkiem pominęło rozdawanie pageranku(0,1% stron jest pomijanych... przelicz na skalę ich bazy danych). Umieszczanie linków na stronie powoduje MINIMALNY spadek pagerank, ale nie na skalę 5 stopni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach