Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2013 Ja kilka lat temu przerzuciłem się z GG na AQQ. Głównie było to spowodowane ciągłym "dociążaniem" klienta gg przez twórców. Na początku mnie troszkę wkurzało, nie mogłem nic ogarnąć jednak po miesiącu nie umiałem już korzystać z oficjalnego klienta GG:) Używam jednej wtyczki sprawdzającej pisownie. Do tego niedawno zaskoczyła mnie kolejna fajna opcja - integracja z facebookowym czatem - działa to 100x lepiej niż ten beznadziejny "facebook messager". A chyba najlepszy bajer jaki w AQQ znalazłem to migająca dioda scroll locka jak przyjdzie wiadomość. Nie wiem kto to wymyślił, ale powinien dostać nobla:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2013 A chyba najlepszy bajer jaki w AQQ znalazłem to migająca dioda scroll locka jak przyjdzie wiadomość. Nie wiem kto to wymyślił, ale powinien dostać nobla:) Zaraz się okaże, że ktoś to opatentował i zamiast nobla będzie duże odszkodowanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2013 Konekt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2013 Konekt. W sensie ze co? Sent from my GT-S6500D using Tapatalk 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2013 Że http://www.konnekt.info/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2013 Że http://www.konnekt.info/ Ok, dzięki za link Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spajder 6 Zgłoś post Napisano Styczeń 4, 2013 Tylko WTW! Polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mikorol 16 Zgłoś post Napisano Styczeń 4, 2013 Ja osobiście polecam Pidgin. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Styczeń 4, 2013 Miranda FTW! Fajnie możliwości konfiguracji, dostosowania do swoich potrzeb, od groma dodatków. Od lat używam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość GrandBB Zgłoś post Napisano Styczeń 4, 2013 Ja tez polecam AQQ, brak reklam, szybki nie wymagający komunikator Ogromna ilość skórek i dodatków (pluginów). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Styczeń 4, 2013 Ja również polecam brzydkie WTW Szybkie i leciutkie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalkulatorek 22 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2013 Ja polecam Pidgina. W WTW miałem problem, bo wtyczki, które chciałem doinstalować zazwyczaj nie działały bo nie mogłem znaleźć plików na serwerach... więc przeniosłem się na Pidgina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2013 Ode mnie http://tokonda.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalkulatorek 22 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2013 Alternatywnie - znacie coś co działa jako komunikator i informuje o otrzymaniu maila na gmailu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2013 (edytowany) Pidgin na 100% ma taką opcję, nawet ją gdzieś widziałem w opcjach albo w pluginach (defaultowych, wgranych). EDIT: W ustawieniach danego konta (np. Google) mamy checkbox "Powiadamianie o nowej poczcie" . Edytowano Styczeń 5, 2013 przez Archi (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalkulatorek 22 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2013 Genialnie! Dzięki wielkie Jeszcze mi powiedz jak ustawić kontakty w taki sposób, żeby wyświetlały się wszystkie - ale od góry wyświetlało pierw te dostępne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2013 Prawym na grupę => Wyświetl w trybie offline . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach