Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2012 Hej, Widzę powrót do starych korzeni "Przeniesiono temat z Opinie o firmach hostingowych do Kosz" IPB obecnie po kliknięciu usuń/odrzuć pokazuje wszystko w panelu moderatora, a nie tak jak wcześniej przenosi do kosza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2012 To już się zgubiłem. To teraz mamy kasować czy przenosić? Jak rozumiem skasowanych nikt więcej nie widzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2012 Skasowanych obecnie nikt inny nie widzi oprócz modów i są kasowane po 3 dniach automatem (do ustawienia). Możemy przenosić do kosza, tak jak 2 lata temu. Tylko wtedy te różne syfiaste tematy wiszą - też można ustawić np. widoczność tematów. W ustawieniach mam pokaż (domyślnie) tematy w forum z dzisiaj, 5,7, 10, 15... 90 dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2012 Zostawiamy usuwanie tak jak jest. Jedynie możesz zwiekszyć czas trwałego usunięcia na np 7 dni. Chociaż raczej nie było przypadków, że trzeba było coś koniecznie przywracać z kosza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2012 No ja mam sygnały, że komuś zniknęła oferta pracy, zlecenia czy inna forma "ogłoszenia". I teraz jednej już nie ma w koszu. Zwiększę do 7 dni, a wobec tego forum "Kosz" można całkowicie usunąć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2012 Usuwaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach