Eskimos 17 Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2012 Witam, jaką firmę polecacie do zakupu kilku domen ".pl" ? Interesuje mnie niska cena odnowienia domeny (do 80 zł) oraz jak najmniej formalności, najlepiej tylko poprzez e-mail. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2012 ovh.pl ale formalności niestety sporo jeśli chodzi np. o transfery, sama rejestracja przebiega szybko i bezproblemowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2012 U nas masz minimum formalności i tanie odnowienie dla domen PL: http://www.mzone-net.eu/index.php?d=domeny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2012 Zapraszam do www.Hekko.pl - rejestracja 14,76 zł, odnowienie 54,12 zł (ceny z VAT). Cesja/transfer on-line z poziomu Panelu Klienta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
strefapc 69 Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2012 Hekko jest troche droższe od OVH ale w przypadku transferu nie trzeba wysyłac listów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bloodson212 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2012 (edytowany) A ja ci polecę: http://najtanszedomeny.pl/ Mam tam zarejestrowaną domenę pl i jestem zadowolony, szybka rejestracja A co najważniejsze dobre ceny: .pl Pierwszy rok: 9,90 zł Odnowienie: 59 zł Edytowano Grudzień 18, 2012 przez Bloodson212 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2012 (edytowany) 9,90zł 12,18zł z VAT 59,00zł 72,57zł z VAT najtańsze domeny Dobre sobie Edytowano Grudzień 18, 2012 przez theqkash (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theoo13 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 1, 2013 Na PL chyba narazie OVH ma natańszą opcję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.uptm.pl 29 Zgłoś post Napisano Styczeń 1, 2013 Serdecznie polecam OVH.pl - aktywcja bardzo szybka, w szczególności wybrania płatności przez system PayU. Tylko jak ktoś już wyżej pisał - cesja / transfer - tragedia. Tyle formalności, babrania się druczkach, ale jakość pierwsza klasa. Godne polecenia jest również CAL.pl, ale tam drogo przedłużenie - 80.00 PLN, więc lepiej chyba zostać przy OVH.pl OVH.pl nie jest tylko na rynku polskim, chociaż to ma małe znaczenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalkulatorek 22 Zgłoś post Napisano Styczeń 1, 2013 To ja polecę masternet bo trzymam tam praktycznie wszystkie domeny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adam.w 1 Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2013 Ja polecę Aftermarket.pl - rejestracja .pl ok 15zł, przedłużenie ok 60zł. Nie ma problemów w przypadku cesji, brak papierkologi.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
skyref 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2013 Ja byłem zadowolony z domeny w home.pl, ale cena odnowienia za wysoka i od jakiegoś czasu już korzystam z ovh.pl - najtańsza oferta. Jak założysz i będziesz przedłużać w ovh to żadnego listu nie trzeba - wszystko odbywa się błyskawicznie (elektronicznie). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach