Gość SkryptoManiak Zgłoś post Napisano Grudzień 14, 2012 Witam szukam skryptu jak by to powiedzieć że kręce na swoim komputerze zrzut z pulpitu i na mojej stronie pokazuję się to na żywo co robię w tej chwili np . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Grudzień 14, 2012 Znaczy się LiveStream z pulpitu? Zobacz czy videolan.org nie ma takiej aplikacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość SkryptoManiak Zgłoś post Napisano Grudzień 14, 2012 Tak dokładnie LiveStream z pulpitu nie wiedziałem jak to nazwać dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pitu 160 Zgłoś post Napisano Grudzień 14, 2012 Zobacz: https://join.me/ Użytkownicy oglądający twój pulpit nie muszą pobierać dodatkowego softu. Wszystko oglądają na stronie, z możliwością sterowania (gdy udostępnisz im to). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość SkryptoManiak Zgłoś post Napisano Grudzień 14, 2012 z możliwością sterowania (gdy udostępnisz im to). -To Znaczy ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Grudzień 14, 2012 z możliwością sterowania komputerem jeżeli dobrze zrozumiałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pitu 160 Zgłoś post Napisano Grudzień 14, 2012 Dokładnie. Oglądający może sterować Twoim komputerem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość SkryptoManiak Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2012 A to nie za bardzo zależy mi tylko że by bylo mozliwosc ogladania live mojego pulpitu co robie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2012 z możliwością sterowania (gdy udostępnisz im to). Polecam włączyć myślenie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach