NetMat 107 Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2012 Oh, widzę że nikt nie piszę to może ja zacznę... od jakiś 10 min strona facebook.com jest nieaktywna... (Zaraz zacznię się fala samobójstw wśród nastolatolatków) Pozdrawiam NetMat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WPNJ 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2012 Przez Opere Mini działa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N0Name 48 Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2012 Przez opere mini nie działa:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NetMat 107 Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2012 (edytowany) U mnie na razie głucho, ani słychu ani widu, pingować pinguje, jednakże nie może odnaleźć hosta Nie tylko u mnie http://isitdown.us/www.facebook.com Edytowano Grudzień 10, 2012 przez NetMat (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elcct 159 Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2012 Potwierdzam nie działa... akurat nie mam żyletek, gdy są potrzebne... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2012 Już w innym temacie było o tym... Ale tylko zacytuję swoją wypowiedź z tamtego tematu Tragedia narodowa, czarne flagi warto wywiesić... pl-pl.facebook.com - nie może hosta odnaleźć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theONE 526 Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2012 I FB wprowadzil wlasnie jednym szybkim ruchem IPv6 jako jedyny poprawny standard. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NetMat 107 Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2012 No i wstał ! Brawoooo ! http://mashable.com/2012/12/10/facebook-gone-down/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2012 Face to nie tylko jeden host ;0 od dawien dawna rozdzielają ruch po serwerach ... wkońcu stać ich na to , mi tam dzisiaj działał normalnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2012 (edytowany) Face to nie tylko jeden host ;0 od dawien dawna rozdzielają ruch po serwerach ... wkońcu stać ich na to , mi tam dzisiaj działał normalnie. No raczej Trudno żeby trzymali tylko na jednym wszystko Edytowano Grudzień 10, 2012 przez Kamikadze (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Grudzień 11, 2012 RLY? O kurcze, myślołech, że fejs siedzi na kimsufi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Grudzień 11, 2012 Na hostinku z Allegro za 5zł rocznie wszystko unlimited ; ) A tak na serio, to oby zdychało coraz częściej, a najlepiej raz, a dobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Grudzień 11, 2012 I FB wprowadzil wlasnie jednym szybkim ruchem IPv6 jako jedyny poprawny standard. Rozwiń. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz B. 14 Zgłoś post Napisano Grudzień 11, 2012 Panika kilka minut Facebook nie działa pięknie a już depresji dostajecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theONE 526 Zgłoś post Napisano Grudzień 11, 2012 Rozwiń. Wszystko poprawnie działało pod ipv6, problem był tylko pod ipv4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Adam Szendzielorz Zgłoś post Napisano Grudzień 11, 2012 Wszystko poprawnie działało pod ipv6, problem był tylko pod ipv4 Jestes pewien? DNSy googlowe (8.8.8.8) wypluwaly pustke dla www.facebook.com - dla facebook.com zwracaly poprawne dane (zarowno dla IPv4 jak i IPv6), wiec IMHO nie dzialalo wszedzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach