twierdzagier 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2012 Projekt jest opisany w 30%. Jest muzyka, dzwieki, plan glowny. Potrzebujemy 500 grafik pixel art w siatce 64x64. Gra podobna do Heroes 3 i Jagged Aliance. Prosze o wyrozumialosc z wyplatami. Praca raczej dodatkowa dla osoby, ktora sie uczy grafiki i chcialaby dostac w przyszlosci u nas prace lub kogos kto ma wolny czas i lubi gry. W przyszlosci moja firma bedzie tworzyc profesjonalne gry. Ten projekt ma zwrocic uwage ludzi na moja firme. Oczekuje sprzedazy na poziomie 500 - 5000 kopii gry. Ale ne pogardze iloscia 50 000 skype twierdzagier email biuro@twierdzagier.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Grudzień 11, 2012 Projekt jest opisany w 30%. Jest muzyka, dzwieki, plan glowny. Potrzebujemy 500 grafik pixel art w siatce 64x64. Gra podobna do Heroes 3 i Jagged Aliance. Prosze o wyrozumialosc z wyplatami. Praca raczej dodatkowa dla osoby, ktora sie uczy grafiki i chcialaby dostac w przyszlosci u nas prace lub kogos kto ma wolny czas i lubi gry. W przyszlosci moja firma bedzie tworzyc profesjonalne gry. Ten projekt ma zwrocic uwage ludzi na moja firme. Oczekuje sprzedazy na poziomie 500 - 5000 kopii gry. Ale ne pogardze iloscia 50 000 skype twierdzagier email biuro@twierdzagier.pl Na początek zainwestuj w kogoś kto ma pojęcie o PR i pisze składny tekst bo jak widać po Twoim poście to krucho z tym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach