Łukasz B. 14 Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2012 Witam Czy ta oferta z tego sklepu nie wygląda mi podejrzanie jeśli chodzi o cenę i możliwości tego urządzenia ? link do klik nie znam tak angielskiego perfekcyjnie ale na mój rozum za sprzęt mam zapłacić łącznie 15,87 USD ? co po przeliczeniu na złotówki daje 60,67 PLN wydaje mi się to podejrzane , proszę o nie komentowanie w stylu to podróbka itp. tylko o fachową pomoc tych co dobrze znają angielski. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pitu 160 Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2012 Raczej "wałek". Zauważ, że sprzedający nie ma ani jednej oceny/komentarza. Telefon oczywiście odbiega ceną od innych z tym sprzętem na aliexpress. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz B. 14 Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2012 (edytowany) faktycznie na innych aukcjach jest "US $192.99 - 224.99 / piece " Dzięki za pomoc Edytowano Grudzień 10, 2012 przez Łukasz B. (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nesti 67 Zgłoś post Napisano Grudzień 14, 2012 Anyway dodam jeszcze, że transakcje są zawierane z escrow. Czyli po wpłacie potwierdzasz otrzymanie towaru i dopiero sprzedający otrzymuje pieniądze. Jeśli nie otrzymasz towaru możesz to zgłosić i zwalniają Ci środki czy też oddają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grudzien 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2012 Dodam Ci reputacje za to info, jak tylko uzbieram więcej postów! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach