piterekk 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 9, 2012 Witam, mam vps-a z zainstalowanym panelem ISPConfig 3. Chciałem dodać subdomeny. Na pierwszy rzut oka niby łatwe. Dodałem w panelu subdomenę i... nic się nie działo. Poszukałem w google i znalazłem 3 różne sposoby. 1. pierwszy 2. drugi 3. trzeci z tych wszystkich poniekąd zadziałał ten pierwszy wskazując na adres subdomena.domena.com , jednak gdy klikałem na odnośniki umieszczonej na stronie pod tym adresem, wyskakiwał komunikat o błędzie, " pod podanym adresem nie ma katalogu o nazwie 'subdomena' ". Przebrnął ktoś przez zakładanie subdomen w tym panelu? Jak mam rozwiązać ten problem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
piterekk 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2012 temat już nieaktualny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
strefapc 69 Zgłoś post Napisano Grudzień 27, 2012 Czy rozwiązałeś ten problem z subdomenami? Mnie tez to interesuje bo nie mogę sobie z tym poradzić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach