Domiss 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 9, 2012 Witam otrzymałem nagrodę w postaci 3 000zł lecz muszę ją odebrać w urzędzie i czy oni mi odliczą od tego jakiś % czy dostanę całą kwotę ? Jest ktoś w stanie mi pomóc ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Grudzień 9, 2012 Od wzbogacenia jest podatek 10% o ile dobrze pamiętam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Domiss 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 9, 2012 Dałbym ci punkt reputacji ale mam za mało postów. Dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vilgefortz 75 Zgłoś post Napisano Grudzień 9, 2012 Bez urazy, ale zaczerpnij w tej sprawie fachowej porady a nie pytaj na forum o hostingu przypadkowych osób. Najlepiej zapytaj też tych co CI ją dadzą, bo być może podatek odprowadzą za Ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Domiss 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 9, 2012 Już poczytałem na forach prawniczych ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Grudzień 9, 2012 Nagroda do odebrania w urzędzie ... ? wiele rzeczy słyszałem ale to jest nieprawdopodobne jak to łapówka to nie płacisz podatku tylko siedź cicho bo inni będa chcieli "działkę" dostać Kwoty powyżej jakiejś granicy są opodatkowane napenwo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Grudzień 9, 2012 A nie lepiej po prostu przy odbieraniu zapytać? Urzędasy na pewno pomogą w oddaniu części tej kasy : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Domiss 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 9, 2012 Ja myślę, że oni nie dadzą mi tych 3 000zł tylko od razu odliczą % Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Grudzień 9, 2012 A nie lepiej po prostu przy odbieraniu zapytać? Urzędasy na pewno pomogą w oddaniu części tej kasy : ) Trafne spostrzeżenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach