Łukasz B. 14 Zgłoś post Napisano Grudzień 8, 2012 Dzis zauważyłem dziwny problem z dyskiem S.M.A.R.T pokazuje mi Tylko że po wpięciu dysku do stacjonarnego komputera błędy takie nie występują , a po zmianie dysku i na inny sprawny też pojawiają się takie błędy co może być przyczyną . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Grudzień 8, 2012 Uszkodzony kontroler na płycie/złącze/kabel? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz B. 14 Zgłoś post Napisano Grudzień 8, 2012 (edytowany) Kontroler prawdopodobnie ale on jest chyba nie wymienialny ? i pozostaje płyta do wymiany komputer działa stabilnie ale dysk głośno pracuje Edytowano Grudzień 8, 2012 przez Łukasz B. (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sixwishlist.com Zgłoś post Napisano Grudzień 11, 2012 Dzis zauważyłem dziwny problem z dyskiem S.M.A.R.T pokazuje mi Tylko że po wpięciu dysku do stacjonarnego komputera błędy takie nie występują , a po zmianie dysku i na inny sprawny też pojawiają się takie błędy co może być przyczyną . Napisałeś że po wpięciu do stacjonarnego problemy nie występują co masz na myśli? Ten dysk jest w jakimś serwerze? Laptopie? Zacznij od kabla , po prostu go wymień. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach