baciarek 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 8, 2012 Witam wgrałem update mysql MySQL 5.5.28 Później wymagane było : ./build php n No i niestety php zniknął z DA w CMD_SYSTEM_INFO Mógłby mi ktoś pomóc w tej sprawie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz B. 14 Zgłoś post Napisano Grudzień 8, 2012 (edytowany) Zrestartuj directadmin i będzie ok i sprawdź czy komplinacja poprawnie przebiegła i wklej tu loga bo z tego co powiedziałeś możemy wróżyć Na wszystkie problemy pomaga ./build all d Edytowano Grudzień 8, 2012 przez Łukasz B. (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baciarek 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 9, 2012 Dzięki, już zleciłem naprawienie serwera. Ogólnie troche się bajzel zrobił,padł build, być może coś źle pobrało - nie działało już nic, brakło miejsca na partycji i w ogóle dziwne rzeczy się podziały - a tylko zaktualizowałem z custombulda mysql Sprawa rozwiązana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach