NetDC.pl 27 Zgłoś post Napisano Grudzień 5, 2012 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
is_wm 287 Zgłoś post Napisano Grudzień 5, 2012 Ciekaw jestem czy upublicznicie przekazywaną kwotę i przy okazji pochwalicie się jakie pieniądze daje firma w pół miesiąca... PS. Akcja bardzo słuszna, gratulacje za odwagę i gest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Grudzień 6, 2012 (edytowany) Ładny gest , zawsze będzie to wsparcie dla tego ośrodka. Edytowano Grudzień 6, 2012 przez glanpolnet (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tgx 575 Zgłoś post Napisano Grudzień 6, 2012 O ile będzie zysk Więc lepiej było podać % przychodu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NetDC.pl 27 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2012 I koniec, dzięki wszystkim za wsparcie, podliczymy i podamy ile udało się uzbierać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2012 I koniec, dzięki wszystkim za wsparcie, podliczymy i podamy ile udało się uzbierać I jak tam , ile udało się uzbierać ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NetDC.pl 27 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2012 Ponad 3 tyś zł, dokładnie jeszcze nie liczyliśmy bo Święta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shk 51 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2012 Ponad 3 tyś zł, dokładnie jeszcze nie liczyliśmy bo Święta No to gratulacje! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2012 Ponad 3 tyś zł, dokładnie jeszcze nie liczyliśmy bo Święta To akcja się udała szczerze mówiąc szacowałem jakieś 300-500 zł więc jak dla mnie bardzo fajny gest z Waszej strony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NetDC.pl 27 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2012 Dla nas jest to duża satysfakcja, że mogliśmy pomóc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach