internecik 4 Zgłoś post Napisano Grudzień 5, 2012 (edytowany) Witam, Poszukuję hostingu typu managed pod dość duże forum dyskusyjne działające na skrypcie IP.Board (1,5 mln postów, 100k użytkowników, miesięcznie pół miliona odwiedzin, 1 mln odsłon). Obecnie korzystam z serwera dedykowanego w OVH Intel® Xeon® CPU W3520 @ 2.67GHz i 4 GB RAM (to raczej ze sporym zapasem, zużywam 1-2 GB RAM). Rozważam przejście na hosting typu managed ponieważ nie chcę zastanawiać się i wierzyć, że administrator wykonał wszystkie aktualizacje na czas czy też kiedy będzie mógł zająć się serwerem w przypadku awarii. Lokalizacja Polska lub Europa. Potrzebuję 50 GB HDD i około 400 GB transferu miesięcznie. Co możecie mi polecić? Jaka firma oferuje hosting managed z wysokimi limitami? Oprócz zenbox.pl, bo ich ofertę już znam i szukam innych do porównania. Z góry dziękuję. Edytowano Grudzień 5, 2012 przez internecik (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Grudzień 5, 2012 Nie napisałeś ile GB miejsca potrzebujesz i ile miesięcznie transferu zużywasz. Bez tych danych myślę, że może być ciężko o wycenę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
internecik 4 Zgłoś post Napisano Grudzień 5, 2012 OK, już dodałem informację: Potrzebuję 50 GB HDD i około 400 GB transferu miesięcznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prohost 345 Zgłoś post Napisano Grudzień 5, 2012 http://www.prohost.pl/shop/category/compare/id/6/ Vpsy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Adam Szendzielorz Zgłoś post Napisano Grudzień 5, 2012 Lokalizacja Polska lub Europa. Potrzebuję 50 GB HDD i około 400 GB transferu miesięcznie. Co możecie mi polecić? Jaka firma oferuje hosting managed z wysokimi limitami? Oprócz zenbox.pl, bo ich ofertę już znam i szukam innych do porównania. Podeślij mi na priv numer telefonu do Ciebie - porozmawiamy i może uda nam się wypracować ciekawą ofertę dla Ciebie. Od nowego roku mamy w planach uruchomienie usługi która spełnia dokładnie wszystkie Twoje wymagania - proponujemy już teraz darmowy okres testowy i pomoc przy przenosinach danych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Grudzień 5, 2012 Popatrz tutaj: http://biznes-host.pl/?s=vps_directadmin&rodzaj=da&sub=12 Przy płatnościach dłuższych niż 1 mc, masz spore rabaty. Korzystam i polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NetMat 107 Zgłoś post Napisano Grudzień 5, 2012 Na Twoim miejscu nawet bym się nie zastanawiał... od razu wybrałbym progreso.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach