krk 2 Zgłoś post Napisano Grudzień 5, 2012 Witam Otóż mam taki ciekawy problem, mianowicie zapomniałem w jakiej firmie zarejestrowałem domenę whois mówi tylko, że Consulting Service Robert Siebielski ale nic więcej a mi konkretnie chodzi w jakiej firmie bo muszę zmienić DNS'y. chodzi o domenę idedoprzedszkola.pisz.pl Jest jakaś opcja, żeby sprawdzić gdzie jest zarejestrowana ta domena ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smoog 47 Zgłoś post Napisano Grudzień 5, 2012 No jest zarejestrowana w Consulting Service masz odpowiedź przecież. Wiem, że ich własnością są hrd.pl i rejestracjadomen.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krk 2 Zgłoś post Napisano Grudzień 5, 2012 no tylko, że ja jej na pewno nie wykupiłem tam tylko u jakiegoś pośrednika niestety nie pamiętam jakiego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prohost 345 Zgłoś post Napisano Grudzień 5, 2012 Zadzwonić do hrd i się zapytać. Powiedzą jaka firma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smoog 47 Zgłoś post Napisano Grudzień 5, 2012 lub napisać na info@hrd.pl bardzo dobry support mają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krk 2 Zgłoś post Napisano Grudzień 5, 2012 Witam serdecznie, Uprzejmie informuję ze Abonent domeny idedoprzedszkola.pisz.pl utrzymuje ja poprzez firmę Masternet. W celu aktualizacji ustawień DNS proszę o kontakt z tą firmą. Sprawa załatwiona dzięki za pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach