Shk 51 Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2012 Witam serdecznie, ... bo ciągle mam z tym problem, dlatego wolę zapytać doświadczonych. W USA istnieje firma o nazwie "BlackDog" posiadająca domenę blackdog.com, zajmująca się sprzedażą akcesoriów dla zwierząt (Nazwa wymyślona dla podania przykładu). Ich nazwa pochodzi ze zwykłego połączenia dwóch prostych wyrazów black (czarny) i dog (pies). Czy mogę zarejestrować sobie w polsce domenę blackdog.pl i uruchomić pod nią forum dyskusyjne na temat psów? Czy z tego powodu czekają mnie jakieś konsekwencje? Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2012 (edytowany) W tym kraju wszystko jest możliwe. Dobry przykład był kilka temu z domeną microsoft.pl czy nawet z gmail.pl. Aczkolwiek jeśli nie mówimy o dużej marce mogącej nagle chcieć ekspansji do Polski to raczej powinieneś być spokojny, ale tylko raczej. Edytowano Grudzień 4, 2012 przez theqkash (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach