analyzer 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2012 (edytowany) Witam, Ja w temacie sprzedam starą oferte kimsufi 4XL Standard 08 Revolution I łącze GBIT bez limitu transferu. CPU: model name : Intel® Core™2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz stepping : 11 cpu MHz : 2400.199 cache size : 4096 KB RAM: MemTotal: 3977768 kB HDD: 250 GB Dzierżawa miesięczna to koszt: 229.99 PLN netto / 282.88 PLN brutto Serwer dziś wygasł jeszcze przez 4 dni w moim panelu. Zapraszam do składania ofert.. Jest tyle wart ile jesteście w stanie za niego dać także proszę składać oferty na maila lub pw. Kontakt analyzer(małpka)g.pl lub pw Edytowano Grudzień 4, 2012 przez analyzer (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2012 OVH będzie dostosowywać serwery ze starej oferty do obecnej ... więc jedyny atut serwera czyli łącze 1Gbit będzie w tym momencie bezwartościowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
analyzer 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2012 Nie słyszałem o takich rewelacjach.. od 2008 roku dostosowują ten i inne serwery do obecnych i ciężko im wychodzi. Poza tym ciężko w ofercie ovh o gigabita za takie pieniądze.. Także jak masz ochotę podyskutować na ten temat to załóż sobie osobny temat i pisz wywody a nie koniecznie w moim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2012 Trochę w tym prawdy jest, aczkolwiek OVH ma chyba prawo rozwiązać umowę z klientem z jakimś tam wyprzedzeniem, więc gwarancji jako takiej nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Grudzień 5, 2012 Nie słyszałem o takich rewelacjach.. od 2008 roku dostosowują ten i inne serwery do obecnych i ciężko im wychodzi. Poza tym ciężko w ofercie ovh o gigabita za takie pieniądze.. Także jak masz ochotę podyskutować na ten temat to załóż sobie osobny temat i pisz wywody a nie koniecznie w moim. To że Ty nie słyszałeś to nie znaczy , że tak nie jest poszukaj kolego nawet tu na forum było pisane kilka razy. Właśnie ten temat jest tu istotny bo serwer bez łącza 1 Gbit jest w sumie starym bublem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
analyzer 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 5, 2012 (edytowany) Właśnie ten temat jest tu istotny bo serwer bez łącza 1 Gbit jest w sumie starym bublem. Człowieku Kim 4xl był sprzedawany defaultowo z łączem 1Gbit więc zamilcz. Edytowano Grudzień 5, 2012 przez analyzer (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pienio69 4 Zgłoś post Napisano Grudzień 6, 2012 Jak będzie limit per klient a nie sewer to przytną rurkę. Sam miałem kilka SP-MINI i KS 16G z obecnej jak i poprzedniej oferty z Gbitami, różnica w wydajności jest ogroomna. Cena taka sama. Jedyny atut tego serwera to brak limitu transferu, jednak przy obecnych cenach za TB w OVH to nie jest wielka różnica. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach