sticky123 3 Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2012 (edytowany) Witam serdecznie. Mam na sprzedaż serwis internetowy zajmujący się streamowaniem najważniejszych wydarzeń esportowych, wraz z kontem twitch. Posiadamy zestaw grafiki przygotowany specjalnie do streamów, loga, backgroundy, wall'e z napisami takimi jak Przerwa, intra serwisu idealnie pasujące do początku transmisji itp. Współpracujemy z serwisem Allplay.pl. Dziennie gromadzimy około 270 uników (raz 360, raz 180). W dni transmisyjne o wiele więcej. Wartościowa domena; game-tv.pl. Dla chętnych mogę zostawić również serwer VPS na którym stoi strona, zakupiony po znajomości, z kilkoma konkretnymi boostami bez dodatkowych kosztów, 30pln/mc. Za całość chcę 450zł, do negocjacji. (Styl na stronie, to mocno przerobiony płatny $50 dolarów theme, z livetheme.tv.) Kontakt pm, sprzedaż oczywiście allegro. Dla osoby która zakupi, mam archiwum na youtube które mogę przesłać na jego nowe konto youtube (około 20 filmów z turniejów które komentowaliśmy i streamowaliśmy). Edytowano Grudzień 4, 2012 przez sticky123 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sticky123 3 Zgłoś post Napisano Grudzień 6, 2012 Zmniejszam cenę, mogę sprzedać za 300zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach