Hungo500 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2012 (edytowany) Witam, potrzebuje bramki / stream / do chomikuj [aby na serwerze logował się na moje konto i generowal link bezposredni do pobrania danego pliku z mojego konta... Pisać na GG: 788917 Edytowano Grudzień 4, 2012 przez Hungo500 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hdmagc Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2012 (edytowany) Nie wspieram działania forum webhostingtalk.pl Edytowano Styczeń 15, 2013 przez hdmagc (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2012 Do pobrania jednego pliku czy możliwość wyboru (listowanie listy plików i link do wybranego)? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hungo500 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2012 (edytowany) Do pobrania jednego pliku czy możliwość wyboru (listowanie listy plików i link do wybranego)? hmm... chcę wklejać odpowiednie linki z chomiaka do odpowiedniego "newsa/artykułu" z grą lub filmem na stronie coś jak warez... tylko tam nie ma byc linków ;D z hostami tylko jeden odpowiedni Link z chomika np. [Kliknij aby pobrać] - laczy sie z chomikiem , wydostaje link do pobrania, wyswietla go na stronie lub przekierowanie robi, czyli tzw brame Edytowano Grudzień 4, 2012 przez Hungo500 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach