RaditZ 5 Zgłoś post Napisano Grudzień 2, 2012 Witam Serdeczenie! Mam dylemat nie wiem jaki serwer wybrać do postawienia serwera Counter Strike ok 40slotów i serwera TS3 ok 40slotów. VPS Medium :http://webh.pl/index.php?cmd=svps VS VFS Fun : http://livenet.pl/engine/?serwery-vps,15 Proszę o jak najszybszą odpowiedz! CS pobiera za slot 50mhz procka i 20-30mb ram! Pozdrawiam RaditZ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Grudzień 2, 2012 1. ciekawe w jaki sposób chcesz postawić serwer cs 40 slotów skoro max to 32? 2. nie licz tak że pobiera tyle i tyle na slot. 3. myślę żebyś livenet.pl sobie odpuścił - poczytaj opinie obejrzyj jeszcze ofertę: biznes-host.pl mintshost.pl szukaj na pewno czegoś w polsce bo do cs to ważny ping. Niech ktoś jeszcze jakimiś firmami zarzuci... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meyer 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 2, 2012 (edytowany) Pod Cs 1.6 najlepsza jest Warszawa: globalnetwork.pl - WAW ( dobra firma ) tu masz 2 jakieś ( nie testowałem ) onevps.pl - WAW serversite.eu - WAW z Poznania to polecam: biznes-host.pl mintshost.pl tak jak napisał @Kszysiu // edit zapomniałem dopisać, że Livenet'a nie polecam miałem tam VPS i żenada... Edytowano Grudzień 2, 2012 przez Meyer (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RaditZ 5 Zgłoś post Napisano Grudzień 2, 2012 1. ciekawe w jaki sposób chcesz postawić serwer cs 40 slotów skoro max to 32? Chodziło mi o 2x20 czekam na jakieś propozycje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Grudzień 2, 2012 webh.pl jest w Łodzi - różnicy w pingu w porównaniu do warszawy nie ma więc też może być. do Poznania mam ping około 5ms większy niż do Warszawy (mieszkam 30km od w-wy) więc zdaje mi się że i tak jest dobrze. Musisz też pamiętać że cs nie zawsze dobrze chodzi na wirtualizacji openVZ (przynajmniej ja miałem skoki fps). myślę że dwa serwery będzie ciężko utrzymać na vps za 40zł (tak wnioskuje po serwerach nad którymi się zastanawiałeś). plusem biznes-host i mintshost jest to, że płacąc za np 3 miesiące z góry cena jest sporo niższa (30%) i łatwiej jest coś dobrać w takiej cenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Grudzień 2, 2012 plusem biznes-host i mintshost jest to, że płacąc za np 3 miesiące z góry cena jest sporo niższa (30%) i łatwiej jest coś dobrać w takiej cenie Mamy lepiej bo u nas już przy płatności miesięcznej można uzyskać 50% rabat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Grudzień 2, 2012 (edytowany) Mamy lepiej bo u nas już przy płatności miesięcznej można uzyskać 50% rabat fakt - zapomniałem o Waszych kodach Edytowano Grudzień 2, 2012 przez Kszysiu (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RaditZ 5 Zgłoś post Napisano Grudzień 2, 2012 Mamy lepiej bo u nas już przy płatności miesięcznej można uzyskać 50% rabat Czy jest możliwość otrzymania takiego rabaciku lub serwera testowego na min 2 tyg. Chodzi mi o serwer Medium Pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Grudzień 2, 2012 poszukaj na forum kodów podpowiem że w dziale "oferty firm hostingowych" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N0Name 48 Zgłoś post Napisano Grudzień 2, 2012 (edytowany) Ja polece http://webh.pl Vps śmiga aż miło, kontak znakomity. Edytowano Grudzień 2, 2012 przez N0Name (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ReaVenS 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 2, 2012 Dokładnie to co pan wyżej webh, to jest bardzo dobra firma ma dobre vps. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Grudzień 2, 2012 Spróbuj ultimahost z kodem rabatowym z mojej stopki ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach