Dareksbs 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 2, 2012 Witam, Mam spory problem... Niedawno spaliła mi sie płyta główna i musiałem ją wymienić na inną, i problem polega na tym że na dysku posiadalem oryginalną wersje Adobe master collection cs4, za która zapłaciłem jednorazowo w firmie która robiła mi dawno dawno temu komputer. I moje pytanie jest następujące czy jest możliwość aby odzyskać klucz bądź skopiować ten program razem z kluczem na nowy dysk ?? Niestety nie mam pełnego dostępu do systemu ponieważ podczas bootowania systemu wyrzuca bluescreena, ale mam pełny dostęp do dysku z nowego systemu. Czy gdybym nadgrał system tzn. Wygrałbym nowy na stary bez formatowania dysku, czy klucz z programem dalej na nim bedzie ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LANcaster (kotkowicz.pl) 52 Zgłoś post Napisano Grudzień 2, 2012 Oryginalną, ale nie do końca legalną? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Grudzień 2, 2012 Numer seryjny masz na pudełku lub na swoim koncie w Adobe. Nawet jak uzyskasz klucz to jeszcze przed Tobą aktywacja. W razie problemów kontaktuj się z supportem Adobe, są bardzo pomocni ostatnio z nimi coś załatwiałem telefonicznie i poszło błyskawicznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach