Gość SkryptoManiak Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2012 Witam czy jest możliwe zrobienie bannera liczącego kliknięcia dzienne w niego ? I np. mam jakiś wykres z tego Strona np SiecSerwerow.PL i umieściłem mój banner na ich stronie i mam wykres ile kliknięc dziennie w mój banner jest przepraszam może troche nie nie jasno napisałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2012 Kliknięcia są liczone po stronie ad serwera. Baner nie linkuje bezpośrednio do strony tylko na ad serwer, który po zliczeniu kliknięcia robi przekierowanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość SkryptoManiak Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2012 A znajdę jakiś skrypt ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2012 Skrypt na co, skoro to jest liczone po stronie serwera? Możesz ustawiać by przekierowywało na np. adcount.php w którym będziesz sobie zliczał, a on będzie przekierowywał na index Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elcct 159 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2012 A znajdę jakiś skrypt ? Np. OpenX http://www.openx.com/publisher/open-source-ad-server Tragicznie napisany, ale działa... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość SkryptoManiak Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2012 No tak ale mi chodzi o to by pokazywało liczbe klikniec dla danej strony z ktorej klikano Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Grudzień 2, 2012 Baza danych, pole z adresem witryny wyciągane z "referer" i pole liczby kliknięć. Google, google i jeszcze raz google. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość SkryptoManiak Zgłoś post Napisano Grudzień 2, 2012 Nic nie moge znalezsc w google Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Grudzień 2, 2012 A czego tak naprawdę szukasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dawid Stanowski 11 Zgłoś post Napisano Grudzień 2, 2012 adadio.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość SkryptoManiak Zgłoś post Napisano Grudzień 3, 2012 że np generuję specjalny banner dla strony liczący kliknięcia następnie ta osoba go wstawia i w moich statystykach pokazuje się liczba kliknięc w ten banner dla danej strony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krzysztof Baraniak 8 Zgłoś post Napisano Grudzień 3, 2012 To zrób sobie w PHP plik, zawierający dodanie kordu wyświetlenia do bazy, czy jakikolwiek sposób zapisu tej informacji a następnie przekierowanie poprzez funkcję header(); Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Grudzień 3, 2012 Załatwi to openx. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość SkryptoManiak Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2012 Załatwi to openx. Mogę prosić link oraz mam nadzieje że jest to za darmo Oraz +leci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2012 @elcct: w poście #5 już o tym pisał http://www.openx.com/publisher/open-source-ad-server Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach