Gość SkryptoManiak Zgłoś post Napisano Listopad 30, 2012 Witam mam zamiar zrobić stronę z darmowymi serwerami team speak3 i pytanie brzmi co wybrać Wordpress Joomla QuickCMS Php fusion Czy coś innego ;< Co by się do tego nadawało najlepiej . ? Prosze o odpowiedź . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tr0lit 0 Zgłoś post Napisano Listopad 30, 2012 Ja bym wybrał WordPressa, albo coś własnego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bolek10 Zgłoś post Napisano Listopad 30, 2012 Tak na prawdę, to możesz wybrać każdy z nich. Ważne jest to jak go dostosujesz i zabezpieczysz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Listopad 30, 2012 Nie rozumiem w ogóle po co pytasz... Zwykły szablon html Ci wystarczy na wypisanie treści. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N0Name 48 Zgłoś post Napisano Listopad 30, 2012 W zaleznosci od tegow co ma być na tej stronie;) QuickCms jest najlzejszy myślę że na początek wystarczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość SkryptoManiak Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2012 Tylko że strasznie słabo rozwinięta darmówka ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszub1136 109 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2012 Raczej tak bym tego nie nazwał bo projekt cały czas się rozwija i nawet w wersji darmowej masz ogromne wsparcie od użytkowników forum. Do tego bardzo łatwo można dopisać funkcję do samego systemu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość SkryptoManiak Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2012 Dziękuje za odpowiedzi ;d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach