Dawid Sobieraj 1 Zgłoś post Napisano Listopad 29, 2012 Witam, Mam problem z jednym starym skryptem, po przeniesieniu z innego hostingu klienta dostaje błędy z ereg(), prawdopodobnie inna wersja php ( starsza ? ). Znalazłem narzędzie na DA do zmiany php jednak nie da sie go nawet zainstalować, mieliście takie problemy ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Listopad 29, 2012 Jeżeli to tylko problem z ereg to zrób proste search & replace i będzie po kłopocie. To z pewnością lepsze rozwiązanie niż robienie sobie downgrade na stare wersje. podpowiedź: http://takien.com/513/how-to-fix-function-eregi-is-deprecated-in-php-5-3-0.php Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Syndrom 95 Zgłoś post Napisano Listopad 29, 2012 Zgodnie z http://php.net/manual/en/function.ereg.php ta funkcja jest porzucona w 5.3.0, którą wersję posiadasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dawid Sobieraj 1 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2012 Posiadam wersje 5.3.0 , słyszałem o tym, jednak wolałbym mieć również rozwiazanie typu zmiany wersji php - nie mogłem nic znaleźć konkretnego w sieci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2012 Albo obniż poziom error_reporting i tyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dawid Sobieraj 1 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2012 Nie chodzi tutaj o błędy ale raczej o to że nie działa strona administracyjna tego konkretnego serwisu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dawid Sobieraj 1 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2012 Istnieje moduł do DA, zmieniający wersje php ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz B. 14 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2012 Owszem istnieje moduł klik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dawid Sobieraj 1 Zgłoś post Napisano Grudzień 2, 2012 Próbowałem użyć tego modułu z linka powyżej, niestety nie udało mi się go zainstalować. phpvs successfully downloadedError unpacking /usr/local/directadmin/plugins/phpvs/plugin.tar.gz : Error restoring file /usr/local/directadmin/plugins/phpvs/plugin.tar.gz : gzip: stdin: not in gzip format /bin/tar: Child returned status 1 /bin/tar: Error is not recoverable: exiting now : tar returned error code 512 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dawid Sobieraj 1 Zgłoś post Napisano Grudzień 3, 2012 // Jakieś rady ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Macsch 122 Zgłoś post Napisano Grudzień 3, 2012 (edytowany) Zmień ereg na preg_match, znikną błędy. Edytowano Grudzień 3, 2012 przez Macsch (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dawid Sobieraj 1 Zgłoś post Napisano Grudzień 6, 2012 Jak najbardziej pomogło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SecurityHost 17 Zgłoś post Napisano Marzec 17, 2016 Witam Czy posiada ktoś plugin ze strony http://www.outservices.net plik phpvs.php Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach