Blondyn 0 Zgłoś post Napisano Listopad 29, 2012 (edytowany) Witam. Zainstalowałem na swojej stronie monitoring serwera TeamSpeak 3, lecz wyskakuje mi błąd: Erreur : error id=2568 msg=insufficient client permissions failed_permid=8473 Wiem, że to chodzi o uprawnienie, szukałem, zaznaczałem różne, ale nic, powie mi ktoś co zrobić? I czy to należy aktywować na grupie gościa czy jak? Edytowano Listopad 29, 2012 przez Blondyn (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N0Name 48 Zgłoś post Napisano Listopad 29, 2012 (edytowany) Czy to jest monitoring z tsviewer.com? Jeżeli tak to musisz dodać te uprawnienia dla rangi Guest Server Query, bądź zwykłego głuesta b_virtualserver_info_view b_virtualserver_channelgroup_list b_virtualserver_servergroup_list b_virtualserver_client_list b_virtualserver_channel_list Oraz dodać te ip do whitelist.txt 85.25.120.233 Edytowano Listopad 29, 2012 przez N0Name (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Blondyn 0 Zgłoś post Napisano Listopad 29, 2012 Czy to jest monitoring z tsviewer.com? Jeżeli tak to musisz dodać te uprawnienia dla rangi Guest Server Query, bądź zwykłego głuesta b_virtualserver_info_view b_virtualserver_channelgroup_list b_virtualserver_servergroup_list b_virtualserver_client_list b_virtualserver_channel_list Oraz dodać te ip do whitelist.txt 85.25.120.233 to jest z tej strony: http://ts3monitor.com/webscript Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N0Name 48 Zgłoś post Napisano Listopad 29, 2012 (edytowany) To zrob tak jak ja napisałem, tylko nie dodawaj tego ip do whitelist.txt, powinno działać na 100%. Edytowano Listopad 29, 2012 przez N0Name (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Blondyn 0 Zgłoś post Napisano Listopad 29, 2012 Działa, podziękował. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maniuś1988 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 19, 2015 Witam, przepraszam za odkop ale mam podobny problem, tylko że ja mam: Erreur : connection to server 'xxx.xxx.xxx.xxx:9987' lost Jakieś sugestie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Enceladus 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 19, 2015 Witam, przepraszam za odkop ale mam podobny problem, tylko że ja mam: Erreur : connection to server 'xxx.xxx.xxx.xxx:9987' lost Jakieś sugestie? Za bardzo ogólna ta informacja problemem może być złe ip, zablokowane w firewallu czy nawet wyłączony serwer Podaj więcej szczegółów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N0Name 48 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2015 Być może guest query nie może wejść na serwer musisz mu udostepnić opcje podane wyżej, spróbuj odświeżyć status. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach