Autografka 0 Zgłoś post Napisano Listopad 29, 2012 Czy podkupienie nazwy domeny przez firmę,krzak, ktora zajmuje się własnie podkupywaniem i sprzedażą a której nazwa nie ma nic wspolnego z nazwą domeny a w moim przypadku jest to moje nazwisko i przez wiele lat domena byla moja jest naruszeniem dóbr osobistych? Czy mogę wystąpić na drogą sadową? I jesli tak to jaki będzie sad rozstrzygający w przypadku domeny eu a firma jest europejska ale nie polska. Czy ktoś juz przerabiał ten temat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sshd 127 Zgłoś post Napisano Listopad 29, 2012 - domenę nie odnowiłeś w terminie ? - oczerniają cię na stronie ? Jak odpowiedziałeś 2 x NIE to miej pretensje do siebie iż nie dopilnowałeś terminu opłaty za domenę . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Listopad 29, 2012 2xNIE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Listopad 29, 2012 Idąc tym tropem mógłbym zrobić sprawę przeciwko jednemu p.osłowi z moich okolic który miał ten niefart że nosimy takie samo nazwisko, a będąc w parti rządzącego nierządu hańbi i oczernia nasz ród... Jeżeli nie opłaciłeś domeny to masz pecha, było trza dopilnować a nie teraz smęcić... Twoja bardzo wielka wina i tyle w sumie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Autografka 0 Zgłoś post Napisano Listopad 30, 2012 (edytowany) Idąc tym tropem mógłbym zrobić sprawę przeciwko jednemu p.osłowi z moich okolic który miał ten niefart że nosimy takie samo nazwisko, a będąc w parti rządzącego nierządu hańbi i oczernia nasz ród... Jeżeli nie opłaciłeś domeny to masz pecha, było trza dopilnować a nie teraz smęcić... Twoja bardzo wielka wina i tyle w sumie... A jednak takie sprawy sie zdarzają => adr.eu I jak dla mnei to tojest cybersquatting Edytowano Listopad 30, 2012 przez Autografka (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartosz Stępień 75 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2012 (edytowany) Nie wygrasz sprawy jeżeli nikt się nie będzie pod Ciebie podszywał, oczerniał lub działał na Twoją szkodę. Edytowano Grudzień 1, 2012 przez Bartosz Stępień (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xtd Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2012 A jednak takie sprawy sie zdarzają => adr.eu I jak dla mnei to tojest cybersquatting Cybersquatting przy nazwisku? Czemu ta domane ma należeć się Tobie, a nie innym których drzewo rodowe tego nazwiska będzie większe od twojego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Autografka 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2012 Cybersquatting przy nazwisku? Czemu ta domane ma należeć się Tobie, a nie innym których drzewo rodowe tego nazwiska będzie większe od twojego? napisałam ze firma nie ma nic wspolnego z tym nazwiskiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach