MazuLuka 0 Zgłoś post Napisano Listopad 28, 2012 Witam, Mam pomysł, którego nigdy pewnie nie realizuję, dlatego chciałbym sprzedać domenę, którą kupiłem jakiś czas temu - Fotoszoty.pl. Mam nawet logo: http://img822.imageshack.us/img822/8903/logo2wb.png Oraz lay: http://img825.imageshack.us/img825/9849/fotoszoty1.png Na ile byście wycenili samą domenę i może też ten zestaw (domena + logo + layout)? Pozdrawiam, Łukasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Listopad 28, 2012 Oskryptowane to chociaż jest czy czysty layout? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MazuLuka 0 Zgłoś post Napisano Listopad 28, 2012 Layout - projekt graficzny. Nawet nie zakodowane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Listopad 28, 2012 Tak też się domyślałem, ale wolałem się upewnić. Domena nieaktywna, niewypozycjonowana, bez żadnych specjalnych nazw - góra 20 zł. Co do layoutu to tu już zależy od potencjalnego nabywcy, nie mam pojęcia jak takie rzeczy stoją, ale chyba 100 zł to max za całość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MazuLuka 0 Zgłoś post Napisano Listopad 28, 2012 Dzięki, ale myślę, że nawet za 100zł by nikt nie kupił. ;/ Mam fajny, (chyba) niebanalny na to i szkoda mi sprzedać, ale nawet nie znam programisty, który miałby czas to zaprogramować i wejść ze mną we współpracę... Ech... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bardock192 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2012 Domena Warta góra 40 złotych. Więcej nikt nie da, a przynajmniej ja bym więcej nie dał. Domena typowo pod serwis kwejkopodobny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MazuLuka 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 2, 2012 Właśnie ja mam pomysł na tą domenę nie kwejkopodobny, jednak nikt z programistów, których znam nie ma czasu poświęcić swojego czasu (masło maślane) na realizację go... Może ktoś stąd byłby zainteresowany pomysłem? Mogę napisać via PW. Na pewno można by wiele zarobić na takim startupie, bo grupa odbiorców byłaby na prawdę szeroka, a i marketingu nie trzeba by dużego, po mam pomysł dość kontrowersyjny, a co kontrowersyjne, to zawsze wzbudza ciekawość i zainteresowanie. Pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smoog 47 Zgłoś post Napisano Grudzień 2, 2012 Czemu nie są zainteresowani? Ja jestem. Mogę ci do zakodować do html&css za 150 zł lub pod wybrany przez ciebie silnik za 400 zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hubert Szeliga 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 2, 2012 Jeśli szuka wśród znajomych to myślę, że chodzi o darmowe kodowanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pitu 160 Zgłoś post Napisano Grudzień 2, 2012 On pisze o programistach więc raczej chodzi o napisanie skryptu, a nie zakodowanie samego szablonu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MazuLuka 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 3, 2012 Tak jak koledzy slusznie zauwazyli chodzi mi o programiste, ktory napisalby skrypt i nie za darmo, tylko polowe udzialow. Zakodowac, to ja moge sobie sam w kazdej chwili i to nawet calkowicie za darmo, nie liczac mojego cennego czasu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Grudzień 3, 2012 "polowe udzialow" hmm... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Grudzień 3, 2012 Napisz mi na PW odnośnie tego skryptu który byś chciał (funkcje jakie ma mieć itd.), prócz tego mogę zaoferować serwer WWW na początek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MazuLuka 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 3, 2012 (edytowany) <p>Ok, dzisiaj wieczorem to zrobie. Edytowano Grudzień 3, 2012 przez MazuLuka (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach