Cad0s 3 Zgłoś post Napisano Listopad 27, 2012 Witam mam pytanie czy na livenet w ofercie "Start" można stawiać serwery gier typu minecraft?. Chciałbym się tylko dowiedzieć. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Listopad 27, 2012 Napisz do nich wiadomość i się dowiesz. Przed podjęciem decyzji o kupnie serwera od nich poszukaj na forum opinii... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz B. 14 Zgłoś post Napisano Listopad 27, 2012 Można u nich nic nie zabrania tego napisz do supportu dla pewności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cad0s 3 Zgłoś post Napisano Listopad 27, 2012 Ok dzięki panowie . Wiecie moje zdanie jest takie aby zapytać się na forum niż truć dupę za przeproszeniem supportowi. ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Listopad 27, 2012 Ok dzięki panowie . Wiecie moje zdanie jest takie aby zapytać się na forum niż truć dupę za przeproszeniem supportowi. ;] Ale od tego on jest, chcą zdobyć klienta to niech się wykaże support i sprowadzi nowego klienta. Inaczej nie zarobią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szuwarek-mini 60 Zgłoś post Napisano Listopad 27, 2012 (edytowany) Wiecie moje zdanie jest takie aby zapytać się na forum niż truć dupę za przeproszeniem supportowi. ;] Wiemy też, że nikt lepiej niż oni, nie będzie w stanie określić na co przystaną, a co odrzucą. Nikt się za firmę wypowiadał nie będzie Edytowano Listopad 27, 2012 przez szuwarek-mini (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach