ARogoz 0 Zgłoś post Napisano Listopad 27, 2012 Zapraszam na serwis poświęcony webmasterom - http://webprojektant.pl Znajdziedzie tutaj tutoriale tekstowe oraz wideo. Zajmujemy się HTML, CSS, jQuery, javascript, PHP, SQL, SEO oraz frameworkami: Joomla, Wordpress, phpBB3, Prestashop, Magento, Drupal, Zend Framework 2 oraz innymi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Joachim Zgłoś post Napisano Listopad 27, 2012 Hej, Witryna wygląda dość interesująco. Kosmetyczne sprawy są również w porządku, tylko brakuje mi tutaj informacji. Długo już istniejecie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Listopad 27, 2012 Niezbyt jasna jest dla mnie idea tego serwisu... no chyba, że chodzi o pozycjonowanie serwisów w menu "Projekty". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Listopad 30, 2012 Chociaż zostawcie info że wykorzystujecie PHPBB oraz WP ... usuwanie stopki świadczy o Was. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ednet 136 Zgłoś post Napisano Listopad 30, 2012 a niby dlaczego maja nie usuwać stopki? licencja pozwala na usuwanie więc wszystko OK. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Grudzień 3, 2012 a niby dlaczego maja nie usuwać stopki? licencja pozwala na usuwanie więc wszystko OK. Masz rację. Mimo to pozostawienie tych danych jest ukłonem w stronę autorów. Dostajesz za darmo - chociaż w ten sposób się odwdzięcz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
debianos 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 3, 2012 Masz rację. Mimo to pozostawienie tych danych jest ukłonem w stronę autorów. Dostajesz za darmo - chociaż w ten sposób się odwdzięcz. I pisze to osoba która sama usuneła stopke wordpressa z safegroup.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ednet 136 Zgłoś post Napisano Grudzień 3, 2012 Masz rację. Mimo to pozostawienie tych danych jest ukłonem w stronę autorów. Dostajesz za darmo - chociaż w ten sposób się odwdzięcz. Jeśli by autorom na tym zależało to w licencji dodaliby zakaz usuwania stopki. Sami wybrali taką "super" licencję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Grudzień 3, 2012 I pisze to osoba która sama usuneła stopke wordpressa z safegroup.pl Faktycznie... Zwracam honor - sam źle zrobiłem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Inferno 41 Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2012 Portal bardzo fajny, znalazłem już nawet parę ciekawych wpisów. Jeśli utrzyma się poziom to na pewno strona zostanie na liście moich subskrypcji. Faktycznie... Zwracam honor - sam źle zrobiłem. BUSTED Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach