Dareksbs 0 Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2012 Witam, Mam mały problem z połączeniem z bazą danych, stworzyłem nowego użytkownika w mysql nadałem mu prawa i hasło. Po dodaniu danych do Dovecot otrzymałem to : Nov 27 00:31:47 bigblackhp dovecot: Dovecot v1.2.15 starting up (core dumps disabled) Nov 27 00:31:47 bigblackhp dovecot: auth-worker(default): mysql: Connect failed to 127.0.0.1 (mail): Access denied for user 'mail'@'localhost' (using password: YES) - waiting for 1 seconds before retry nie może się połączyć, próbowałem zmienić 127.0.0.1 na localhost, próbowałem też zmienić użytkownika z mail na root (bo może nie dałem użytkownikowi mail jakiś uprawnień) ale nic z tego, nic nie pomogło miał już ktoś taki problem ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2012 I do każdego problemu będziesz zakładał nowy temat? Pisz w jednym skoro wszystkie dotyczą poczty. Od wczoraj utworzyłeś 4 tematy odnośnie samej poczty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dareksbs 0 Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2012 I do każdego problemu będziesz zakładał nowy temat? Pisz w jednym skoro wszystkie dotyczą poczty. Od wczoraj utworzyłeś 4 tematy odnośnie samej poczty Każdy temat dotyczy czego innego, co ma konfiguracja postfix'a do dovecot, w jednym pytałem o konfigurację a tu pytam o błąd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
igor_s 30 Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2012 Kamikadze ma trochę racji, cztery posty dotyczą instalacji/konfiguracji poczty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach