Blondyn 0 Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2012 Witam wpisalem server query i mogę tylko generowac nowe, a nie mogę generowac grupy query co uniemożliwia mi 100% uprawnień. Nie mam pola Server Query w ustawieniach tak jak tu: Mam jedynie Logowanie server query pomocy!_ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Listopad 28, 2012 Użyj programu do obsługi telnetu np. PuTTY - wpisujesz IP, zaznaczasz opcję telnet, a w pole port wpisujesz defaultowy 10011. Resztę komend jak do ServerQuery. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Listopad 28, 2012 Wystarczy CMD/Terminal odpowiednio na Windows/Linux Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.Good-games.pl 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2013 Mam ten sam problem, już kilka godzin kopie kopie i nic. Logując się przez PuTTy dostaję error id=0 msg=ok Znajdzie się jakaś dobra dusza do pomocy ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2013 error id=0 oznacza, że ostatnia komenda została wpisana dobrze... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matizimny 0 Zgłoś post Napisano Luty 5, 2013 (edytowany) Witam, dodaj przez programu yatqa jest on do tego stworzony jak i również do innych rzeczy związanych z ts'em Edytowano Luty 5, 2013 przez matizimny (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach