IceBeast 30 Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2012 (edytowany) Cześć Potrzebuję jakiegoś taniego vpsa, waham się między wyborem vps1 z sdc a small z netdc. Co byście wzięli na moim miejscu? Znacie jeszcze jakieś inne tanie oferty warte uwagi? Nie zależy mi na 99% uptimie, 256-384 mb ramu będzie w porządku, transfer i pojemność nie mają znaczenia. No i jakiś kontakt z supportem byłby mile widziany Edytowano Listopad 26, 2012 przez IceBeast (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz B. 14 Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2012 Korzystam z SDC ,mogę polecić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NetDC.pl 27 Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2012 Może serwer testowy ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Joachim Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2012 Nigdy się nie nauczycie podawać przeznaczony budżet? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2012 http://livenet.pl/engine/?serwery-vps,15 SLDC.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2012 (edytowany) Ultimahost ovz.1024 z kodem z mojej stopki? ;-) Edytowano Listopad 26, 2012 przez theqkash (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adan345 0 Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2012 z tanich vpsów: http://hostowisko.pl pakiet tworzysz indywidualnie wedle potrzeb http://serversite.eu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Listopad 27, 2012 Ja polecę Ann.pl i webh.pl Jak podejmiesz decyzje podziel się nią na forum. jestem ciekawy co wybierzesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IceBeast 30 Zgłoś post Napisano Listopad 27, 2012 (edytowany) Nigdy się nie nauczycie podawać przeznaczony budżet? Dla mnie budżet nie ma większego znaczenia, oczywiście w granicach zdrowego rozsądku. Chyba oczywiste jest że przy podanych przeze mnie parametrach nie mam zamiaru płacić za niego 40 zł/mc. Dzięki wszystkim za opinie Jak na razie odpada ultimahost, bo w grę wchodzi tylko płatność miesięczna (kod zniżkowy działa tylko przy rocznej) oraz webh bo mam złe doświadczenia Ann.pl - za mocne, mówiłem że wystarczy mi <512 mb ramu Jeśli macie jeszcze jakieś propozycje to piszcie. Edytowano Listopad 27, 2012 przez IceBeast (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Listopad 27, 2012 Może chciałbyś zmienić zdanie co do nas :-)? Jak jesteś zainteresowany to zapraszam na PW a dam serwerek na 40 dni za darmo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mikorol 16 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2012 Witam, Zapraszam do zapoznania się z ofertą firmy Mintshost.pl Możemy zaproponować serwer VPS o parametrach: - 256 mb ram - 2 ghz cpu - 10 gb dysk - lokalizacja Poznań Cena to 15 PLN za miesiąc. Przy płatnościach na dłuższy okres są zniżki w postaci: 3 mc - 30% 6 mc - 40% rok - 50% Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach