darekk 0 Zgłoś post Napisano Luty 26, 2006 Witam 28 lutego koncza sie chyba wszystkie promocje na domeny. Czy ktos wie jaka bedzie cena po ich zakonczeniu? Czy wejda od razu jakies nowe promocje? Chodzi mi glownie o home.pl i interial.pl bo u nich rejestruje. Raczej nie chce mi sie wierzyc ze jak teraz byly domeny po 20zl albo po 30zl to teraz znow wroca do ceny ponad 60zl. Chyba powinni znow cos wymyslec? Pozdrawiam Darek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Luty 26, 2006 Mozliwe ze na jakis czas ceny powroca do normalnych, jednak napewno beda jeszcze jakies promocje bo to bardzo dobry sposob na zbieranie klientow... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartłomiej Rosiński 0 Zgłoś post Napisano Luty 26, 2006 ceny beda normalne o nastepnych promocjach NASK jeszcze nic nie mowi ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amfre 0 Zgłoś post Napisano Luty 26, 2006 home.pl juz zakonczylo promocje ale nazwa.pl niby do lutego 2007 chyba ma miec promocje scinamy ceny. mam racje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przemeq 0 Zgłoś post Napisano Luty 26, 2006 z tego co mi wiadomo to NASK juz przestal dawac rabaty na domeny, i niedlugo u wszystkich operatorow beda takie same ceny, promocje sie pokonczyly wiec teraz ceny beda normalne i nie bedzie mnostwo glupkowatych domen wystawianych na allegro, np ostatni bum na rydzyka wszystko wroci do normalnosi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartłomiej Rosiński 0 Zgłoś post Napisano Luty 26, 2006 z tego co mi wiadomo to NASK juz przestal dawac rabaty na domeny, nie, promocja obowiazuje do konca lutego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach