`are 0 Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2012 (edytowany) Witam, mam do sprzedania 70 zł na Biznes-Host.pl za 40 zł (przelicznik 0.6). Sprzedawałem wielokrotnie gotówkę w BH na WHT, a więc myślę iż mogę się określić jako wiarygodne źródło . GG: 18446205 lub PW. Oczywiście wystawiam na allegro na życzenie... Zdjęcie: http://ss-host.pl/images/beztytmkm.png. Edytowano Listopad 26, 2012 przez `are (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2012 Kupiłem. Nie aktualne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
`are 0 Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2012 Kupiłem. Nie aktualne. Potwierdzam można zamknąć . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzysiek02 1 Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2012 Kur.. znów się spóźniłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
`are 0 Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2012 Kur.. znów się spóźniłem Kasa na BH szybko się rozchodzi , napisz mi na gg przed 24 Grudnia jeśli dalej będziesz potrzebował to będę miał następną sumkę. Co do transakcji wszystko bezproblemowo, polecam RafoX'a! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach