nvll 6 Zgłoś post Napisano Listopad 25, 2012 Witam! Poszukuję serwera VPS o parametrach: CPU 1.4+ GHz RAM 300+ MB HDD 5+ GB Transfer 50+ GB / mc Wirtualizacja xen / xen hvm / kvm / vmware / openvz z dostępnym vswap Możliwość instalacji czystego debiana 6, czyli z zainstalowanym samym ssh lub instalacji własnego systemu z iso do 38 zł brutto / mc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Listopad 25, 2012 Witam. Zapraszam do Webh.pl. W podanym budżecie znajdzie Pan ofertę odpowiednią dla siebie. Przypominam że na WHT można znaleźć kody rabatowe obniżające koszty usługi. Wirtualizacja OpenVZ z vSwap Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Listopad 25, 2012 Napisz do bok na globalnetwork.pl po coś indywidualnego Bardzo dobra jakość w porównaniu do innych budżetowych serwerów vps. W budżecie zmieści ci się: HDD 10 GB RAM GW 512 MB RAM MAX 1024 MB CPU 1 x 2,9 GHz Transfer 300 GB/mc 1 adres IP OS Linux Kopia zapasowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Listopad 25, 2012 a ja ci polece biznes-host.pl Zapłacisz 28zł za parametry przewyższające sporo twoje wymagania. Miałem tam VPS'a przez 7 miesięcy. Wydajność bardzo dobra, stabilność też (miałem uptime ponad 130 dni i vps się skończył...), niski ładny ping. Jeśli nie wystarcza ci port 10mb/s wystarczy do nich napisać i zamienią na 100mb z limitem Jeśli ci ich oferta przypadnie do gustu to proszę zarejestruj się z refa: http://logout.pl/polecam/Kszysiu Pozdrawiam Kszysiu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach