BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Listopad 25, 2012 Szukam hostingu shared unlimited. Obecnie wykorzystuję około 33GB hdd, 40GB trafic miesięczny. Obecnie jestem w www.hostnine.com i ogólnie jest ok i nie miałby co narzekać, ale mimo wszystko chcę rozejrzeć się po rynku. Zastanawiam się na www.dreamhost.com - znacznie bardziej rozbudowany panel admina, ale też 80 zł droższy... . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Listopad 25, 2012 Jako WHT PRO zakładam, że wiesz, że nie istnieje coś takiego jak "unlimited" Podałeś dwa "zagramaniczne", w takim razie podam trzeci: site5.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Listopad 25, 2012 Oczywiście, że wiem co to oznacza "unlimited" Przyrostu hdd nie mam dużego. Ale i tak - dla powyższego zużycia hdd jakie mam to chyba tylko unlimited się nada site5.com - zawsze był droższy cenowo :/ $167 za MultiAdmin, $131 za zwykły - lokalizacja Amsterdam :] dreamhost.com (ma chyba domyślnie multiadmina?) - $120 - lokalizacja gdzieś w USA hostnine.com - $83 - lokalizacja GB Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Listopad 25, 2012 Kiedyś korzystałem z: http://dollar2host.com/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Listopad 25, 2012 polecę progreso.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach