kaju007 0 Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2012 Witam Piszę od razu nie da rady zrobić żadnej kopi z DA bo jest rozsypany po testach. Mam nowy serwer i na nim DA, dane odzyskane z becapu starego ale muszę uzupełnić skrzynki pocztowe z 2 dni. To jest zaledwie parę kont znajomych więc tragedii nie ma myślałem żeby po prostu skopiować katalog imap danego konta. Ale może jest jakieś łatwiejsze rozwiązanie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz B. 14 Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2012 (edytowany) A co to za problem poskładać DA ? mogę ci pomóc w tym zagadaj na PW Uzupełnienie skrzynek na podstawie kopiuj wklej się odbywa wgraj grajdołek do imap i będzie si a co w tym trudnego ? pakujesz wysyłasz pobierasz wgetem rozpakowujesz i tyle max 1h roboty Tymczasem http://help.directad...item.php?id=198 Edytowano Listopad 24, 2012 przez Łukasz B. (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaju007 0 Zgłoś post Napisano Listopad 25, 2012 No już postawiłem na nowo serwer tylko tą pocztę muszę przekopiować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach