mickulek 0 Zgłoś post Napisano Luty 26, 2006 Witam Potrzebuje jak najlepszego serwera dedykowanego (pod strony generujące bardzo duże obciążenie mysqla). Myślę że 1GB ram wystarczy. Dyski najlepiej 2x 80gb. Co do procesora - to nie wiem. Czy Celeron 2.6 wystarczy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fujara 0 Zgłoś post Napisano Luty 26, 2006 Witam Ile transferu potrzeba? Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Luty 26, 2006 Procesor powinien wystarczyc, chociaz podales malo szczegolow. Moge podac kontakt do osoby ktora zalatwia serwery bardzo dobrej jakosci w niemczech (sam posiadam) przewaznie od reki (dochodzi przelew, otrzymujesz dane do serwera). Nie jest to osoba prywatna, jest to normalna firma posredniczaca. Jesli jestes zainteresowany napisz na PW. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mickulek 0 Zgłoś post Napisano Luty 27, 2006 doopy poprosze o te namiary... Transferu narazie 350-400GB wystarczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
neopb21 0 Zgłoś post Napisano Marzec 22, 2006 Również poproszę te dane... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GhaaX 0 Zgłoś post Napisano Marzec 22, 2006 napiszcie do mnie na gg 5587259 pomoge wam wybrać odpowiedni serwer dla was w najtanszej serwerowni w europie :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach