Gość Focus Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2012 Hej. Nie wiem jak potraktujecie ten temat ale chciałbym zaprosić was na fanpage znajomego stricte związany z życiem prawdziwego mężczyzny. W sumie, to owa nazwa działu zmusza do refleksji i ciekawostek dot. życia każdego z nas. Pogadajmy o nich w tymże temacie, A oto link do fb(tylko dla zainteresowanych): http://www.facebook.com/sferameska Z góry dzięki Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz B. 14 Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2012 (edytowany) Zapewne kolejny spam obrazkowy otrzymamy gratis. Ciekawostki z życia mężczyzn ? Kobiety sex alkochol, moim zdaniem obrazek nie jest ciekawy a jak szukasz już na siłę fanów to wysil się używając Google to ci pomoże : http://addmefast.com/ oraz socialmediaexplode.com/ gwarantuje będziesz wielki jak sam eminem, chcesz mnie zainteresować tym napisz porządny artykuł np: o powiększaniu przyrodzenia lub wydłużeniu orgazmu.Też jak zrozumieć kobietę gdy pytasz o co ci chodzi a ona odpowiada ze powinienem to wiedzieć? Edytowano Listopad 24, 2012 przez Łukasz B. (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Focus Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2012 Powtarzam owy fanpage nie mój. I tu pytanko zw. z twoim twierdzeniem - jaki sens maja sztuczni fani? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz B. 14 Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2012 (edytowany) A jaki sens mają ? sztuczni fani ubłagani na forum.Skoro błagasz o znajomych zapewne tym fan-page się zajmujesz Edytowano Listopad 24, 2012 przez Łukasz B. (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Focus Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2012 Hmmm...na zerknięcie na fb poprosiłem tylko zainteresowanych, naprawdę nikogo nie zmuszam a tylko pomagam koledze. Nie chcesz - nie wchodź. Temat ten nie tylko dedykuję rozmowom o fb ale i historiach stricte zw. z naszym światem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2012 Ostatnio wszędzie wysyp hipokrytów . Żeby to chociaż strona była, jakieś forum, ale strona na facebooku? Naprawdę? Na siłę szukam czegokolwiek interesującego i znaleźć nie mogę. Przykro mi :\. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2012 Czemu na swoim forum nie spytasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Focus Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2012 Czemu na swoim forum nie spytasz? Dziwne pytanie,dziwna odpowiedź.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elcct 159 Zgłoś post Napisano Listopad 25, 2012 Jak chcesz poszukać prawdziwych mężczyzn to wydrukuj tego posta i udaj się do najbliższego baru, postaw kolejkę i może jak nie da w ryj to da ci szansę wytłumaczyć co to jest w ogóle ten facebook. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Listopad 25, 2012 (edytowany) Boszzz co za bullshit... patrzę na pierwsze trzy obrazki i tak: najpierw gejowskie NIke'i, których bym nie założył nawet, gdyby mi zapłaciłi (co te buty mają z byciem męskim? WTF?), po prawej zamiast sama laska, to parka i pytanie, czy mają się rozebrać... a facet raczej by wolał sesję tej laski, która sama się rozbiera, po co mi jakiś modelowy przystojniaś? I KFC vs MC - CHOLERNIE męskie. Chyba, że męskie = gimnazjalne. Edytowano Listopad 25, 2012 przez Sponsi (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Joachim Zgłoś post Napisano Listopad 25, 2012 wybacz, ale fanpage nie ma dupy ani głowy.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Focus Zgłoś post Napisano Listopad 25, 2012 Rozumiem, każdy ma swoje zdanie - dzięki za opinie a uwagi przekażę właścicielowi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Listopad 25, 2012 Nie, tu nie chodzi o zdanie - to jest fakt, że ten page jest słaby na maksa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach