Hubert Szeliga 0 Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2012 (edytowany) Witam, mam do oddania pewien kącik na moim forum za malutkie pieniądze. Twój banner miałby wymiary maksymalnie 800x90 px i byłby umieszczony zaraz pod nagłówkiem - oczywiście na każdej podstronie. Cena do uzgodnienia, ale osobiście myślałem nad 50 gr/dzień. Dodatkowo nie rozliczalibyśmy się w postaci odsłon/kliknięć itp. tylko jest ustalona jakaś cena za dzień i np. płacisz 15 zł/miesiąc itp. Dodatkowo twoja reklama byłaby jedyna na moim forum i umieszczona w dogodnym miejscu Nie będę robił z tego forum miejsca reklamowego, ale chcę, żeby starczyło mi chociaż na serwer i domenę (na sam serwer taka reklama nie starczy, ale cóż ) Forum jest na 1. pozycji w Google na najważniejsze frazy Małe statystyki: - "Nasi użytkownicy napisali 5 141 postów w 540 wątkach. Mamy 513 zarejestrowanych użytkowników." (Prace nad forum rozpoczęliśmy na początku września) - Średnio 600-700 unikalnych odwiedzin dziennie - Page Rank 1 Najlepiej skontaktować się ze mną poprzez PW na tym forum lub na GG: 12774021 Edytowano Listopad 24, 2012 przez Hubert Szeliga (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hubert Szeliga 0 Zgłoś post Napisano Listopad 29, 2012 OK, to skoro nikt nie chce to podaje cennik Obecnie na forum jest 700-800 unikalnych odwiedzin dziennie i określam cennik, jeśli statystyki ulegną zmianie (pogorszą się/polepszą się) to poinformuję o tym w tym wątku, a ceny automatycznie zmniejszę/zwiększę. CENNIK: A) Za banner o wymiarach maksymalnych 800x90 px (poziome - na każdej podstronie w nagłówku forum): Tydzień: 7 zł Miesiąc: 20 zł Kwartał: 40 zł B)Za banner o wymiarach maksymalnych 600x60 px (poziome - na każdej podstronie w nagłówku forum): Tydzień: 5 zł Miesiąc: 15 zł Kwartał: 30 zł Dodatkowo jako formę zapłaty niestety przyjmuję tylko przekaz pocztowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hubert Szeliga 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 7, 2012 Odświeżam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hipek.xd 8 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2013 "Nasi użytkownicy napisali 8 623 postów w 947 wątkach. Mamy 1 012 zarejestrowanych użytkowników." Czyli w ciągu ponad 2 miesięcy przybyło: 3400 postów, 400 wątków i 500 użytkowników. Reklama w nagłówku 468x60: 35 zł/miesiąc 80 zł/kwartał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach