afrofoto 0 Zgłoś post Napisano Listopad 22, 2012 Witam, posiadam 2 domeny: DlaOgrodnika.pl - zarejestrowane pod sklep i wynajem narzędzi i sprzętu ogrodowego - biznes nie powstał, domena została - warta więcej niż rejestracja, czy raczej nie?? wynajmujemy.com.pl - jak wyżej - miał być wynajem samochodów, czy coś w tym stylu - nie powstało, domeny już nie potrzebuje... - czy ta domena przedstawia jakąś wartość?? Nigdy nie planowałem (nie planuje nadal) "dorobić" się na tych domenach - ot, zostaly mi po prostu i już ich nie chce, ale może glupio zostawić je do samoistnego wygaśnięcia. Proszę o informacje / rady co o tym sądzicie. Z góry dziękuje za konstruktywne opinie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Listopad 22, 2012 Domeny są całkiem w porządku, w szczególności ta pierwsza. Wiesz - wszystko zależy od ilości osób, która by się takimi domenami zainteresowała. Na jakieś ultra kokosy bym nie liczył, ale więcej niż rejestracja raczej są warte. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afrofoto 0 Zgłoś post Napisano Listopad 22, 2012 Domeny są całkiem w porządku, w szczególności ta pierwsza. Wiesz - wszystko zależy od ilości osób, która by się takimi domenami zainteresowała. Na jakieś ultra kokosy bym nie liczył, ale więcej niż rejestracja raczej są warte. Dzięki za informacje. Jak pisałem wyżej nie nastawiam się na biznes życia Jeśli jest możliwość prosibym o jakieś konkretne propozycje cen - będę bardzo wdzięczny. Jeśli ktoś mógłby mi również podpowiedzieć jak (gdzie) próbować sprzedać te domeny również będzie to miłe. Allegro?, fora? aftermarket? Na ten oststni się zalogowałem i nie mogę się połapać w tym systemie..., więc wolałbym coś innego. Dzięki za odpowiedzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Listopad 22, 2012 Nie mam pojęcia odnośnie cen, ponieważ jest to tak jak powiedziałem kwestia zarówno nazwy, SEO jak i tego czy w ogóle ktoś tą domenę będzie chciał "kupić". Polecam wystawić aukcję chociażby na allegro (z racji polskich nazw) i zobaczyć jak będą wyglądały ceny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Listopad 23, 2012 Pierwsza jeszcze względnie, ale .com.pl tak trochę średnio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalkulatorek 22 Zgłoś post Napisano Grudzień 21, 2012 Kolego jeśli chcesz sprzedać tą pierwszą domenę to daj znać, mogę ją od Ciebie kupić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach