Gość Joachim Zgłoś post Napisano Listopad 25, 2012 mam problem niestety. Zainstalował na stacjonarce windows 8 i nie łączy się z internetem. Nie odczytuje karty sieciowej. Mam stara płytę z sterownikami, ale jej nie obsługuje bo na xp. Czy ktos jest w stanie porzucić instalke sterowników do karty sieciowej gigabyte technology - aircruiser wireless adapter driver. Tak by na spokojnie odczytał na windows 8. Już szpitalem po internecie i nie mogę znaleźć.. Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Listopad 28, 2012 gigabyte technology - aircruiser wireless adapter driver. Mniej szczegółów się nie dało? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Joachim Zgłoś post Napisano Listopad 28, 2012 Problem rozwiązany Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Listopad 28, 2012 Cieszymy się razem z Tobą, że rozwiązałeś problem i podzieliłeś się rozwiązaniem z innymi. PS. A kogo i w jakim celu pozdrawiasz? PS2. I wyłącz ten bezsensowny podpis od tapatalaka, który się dodaje przy wpisach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elcct 159 Zgłoś post Napisano Grudzień 2, 2012 Kupiłem w piątek Windows 8, ale niestety nie działa upgrade. Pod koniec instalacji wyskakuje błąd i przywraca do Windows 7. Także pieniądze wyrzucone w błoto... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2012 Pracuję na promocji windowsa 8 i jak dotąd uważam że jest taki sam jak windows 7 tylko z dodatkowymi ulepszeniami które można wyłączyć . Ale ludzie jakoś w większości boją się go kupować i wybierają komputery jeszcze z 7 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2012 Technicznie nie jest taki sam i jest dość dużo usprawnień, głównie wydajnościowych. Chociażby faktem jest to, że w windows 8 normalne "zamknięcie" systemu to nie jest pełny shutdown tylko coś na pograniczu zamknięcia i hibernacji, dzięki temu system wstaje ponoć "szybciej". I to mogę potwierdzić bo jeśli chodzi o szybkość działania to windows 8 jest szybki jak burza, na pewno szybszy od windowsa 7 i visty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach