razor 42 Zgłoś post Napisano Listopad 21, 2012 Witam serdecznie. Czy zna ktoś może hosting serwerów VPS/dedykowanych, który posiada oddział w Toruniu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Listopad 21, 2012 devilmedia o ile dobrze kojarze mają DC w toruniu Miłosz też jest z okolic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chmuri 89 Zgłoś post Napisano Listopad 21, 2012 (edytowany) Również jesteśmy z okolić Torunia. Jednak głównie przesiadujemy w Gdańsku.Napisz na PW albo w temacie czego potrzebujesz. Edytowano Listopad 21, 2012 przez chmuri (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
voti 19 Zgłoś post Napisano Listopad 22, 2012 Tak jak najbardziej - devilmedia.pl, jeżeli chodzi o ofertę VPS. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
devilMedia.pl 26 Zgłoś post Napisano Listopad 22, 2012 Jeżeli nie spieszy się z decyzją, a może się wstrzymać Pan jeszcze trochę tak do czasu świąt BŻ to będziemy mogli zaoferować usługę w lokalizacji Toruń w nowym obiekcie DC. Obiekt za chwilę osiągnie status sprawności do świadczenia usług. Ekipa w tym tygodniu kładzie podłogę techniczną w dataroom1, szafy pierwsze 30 sztuk już czekają, przeniesiemy sprzęt, uruchomimy BGP, włączymy prąd i możemy wtedy zaoferować. Miłosz też jest z okolic. Z Miłoszem to ja się widzę codziennie w pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Listopad 22, 2012 Z Miłoszem to ja się widzę codziennie w pracy A bokiem Ci jeszcze to nie wyszło? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
razor 42 Zgłoś post Napisano Listopad 22, 2012 Mi nie tyle chodzi o lokalizację serwerów, co o lokalizację biura. Potrzebuję możliwości szybkiego kontaktu, oraz konsultacji. Szczegóły podeślę na PW. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
devilMedia.pl 26 Zgłoś post Napisano Listopad 22, 2012 Opisz czego potrzebujesz, wtedy można coś więcej powiedzieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach