Gość bolek10 Zgłoś post Napisano Listopad 21, 2012 Mam pewien szablon, niestety cały kod jest w jednej linijce co bardzo denerwuje. Czy są jakieś programy które automatycznie mi uporządkują kod? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xSIX 15 Zgłoś post Napisano Listopad 21, 2012 może Notepad++ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bolek10 Zgłoś post Napisano Listopad 21, 2012 Nie dał rady ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Listopad 21, 2012 Dreamwawer ma taką opcję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bolek10 Zgłoś post Napisano Listopad 21, 2012 Niestety nie znalazłem nic co by mi pomogło. Czeka mnie kilka godzin 'robótek ręcznych'. Dziękuję za pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dannix 45 Zgłoś post Napisano Listopad 21, 2012 Możesz gdzieś wkleić ten kod? Albo przynajmniej małą próbkę. Podejrzewam że vim i kilka wyrażeń regularnych mogłoby pomóc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Listopad 21, 2012 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 13, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Listopad 22, 2012 PSPad. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MiSi3kK 16 Zgłoś post Napisano Listopad 23, 2012 Najlepiej ściągnij PHPStorm trial. Testowałem to kiedyś i radzi sobie z tym bardzo dobrze, znacznie lepiej niż netbeans. Jeśli dasz mu chwilkę, to przemieli prawie wszystko - łącznie z jQuery w wersji min.js Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FINESEC 1 Zgłoś post Napisano Listopad 23, 2012 http://jsbeautifier.org/ ^ rozwiązanie bezpłatne, wspiera kod html i javascript, przetestowane na kodzie strony google.pl ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jay 13 Zgłoś post Napisano Listopad 30, 2012 HTML Tidy,Artistic Styler, BCPP, Cobol Beautifier, CSSTidy, Fortran 90 PPR, GNU Indent, GreatCode, hindent, HTB, JsDecoder, JSPPP, PerlTidy, PHP_Beautifier, phpCB, phpStylist, pindent, Pl/Sql tidy, Ruby Script Beautifier, Ruby Formatter, ShellIndent, VBSBeautifier, Uncrustify, XML Indent Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach