d 0 Zgłoś post Napisano Luty 25, 2006 http://img126.imageshack.us/img126/8181/tuning5wi.jpg Jest to zmieniona przezemnie wersja pewnego rendera. dzieki za komentarze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
srok@ 0 Zgłoś post Napisano Luty 25, 2006 szczerze to bardziej podobają mi się kolory tego z lewej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d 0 Zgłoś post Napisano Luty 25, 2006 kwestia gustu:) Chodzilo o to, żeby wygladalo na uszkodzone ( to coś) i takie "wymęczone" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sbvc 0 Zgłoś post Napisano Luty 25, 2006 Ten po lewej zdecydowanie lepszy... Po prawej wygląda jak by go ktoś rysował ręcznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d 0 Zgłoś post Napisano Luty 25, 2006 rety wlasnie o to chodzilo:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
srok@ 0 Zgłoś post Napisano Luty 25, 2006 przesyciłes kolory czy jak to sie nazywa (nie znam sie na grafie) i wygląda tak.... c*j**o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d 0 Zgłoś post Napisano Luty 25, 2006 kurcze no szkoda - kwestia gustu kazdy ma własny styl:) Mi się tam podoba:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
srok@ 0 Zgłoś post Napisano Luty 26, 2006 widać, że się napracowałeś ale dla mnie pogorszyłeś tylko ten obrazek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Luty 26, 2006 A mi się bardziej podoba prawa wersja... jest tylko jedno "ale".. czy to jest Twoja grafika (główny temat)? bo jesli nie.. to czym tu się chwalić.. możliwościami Photoshopa? (A licencja jest? znam kilku dzieciaków, którzy w Photoshopie robią rzekomo cuda... rzekomo to ich własna robota... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d 0 Zgłoś post Napisano Luty 27, 2006 jest to render. i nie kazdy posiadajac photoshopa potrafi wykorzystac jego mozliwosci (ja nie uwazam sie za osobe ktora potrafii) A co do licencji - czy wszedzie musiscie szukac spisku, nielegalnosci, oszustów? Chciaóbym zobaczyc Wasze Pcty - ciekawe czy caly soft macie lagelny, nie macie mp3 itd etc. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piotr Mikołajski 0 Zgłoś post Napisano Luty 27, 2006 Chciaóbym zobaczyc Wasze Pcty - ciekawe czy caly soft macie lagelny, nie macie mp3 itd etc. Posiadanie mp3 jest zabronione? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d 0 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2006 nielegalnych z tego co sie orientuję jeszcze nie zalegalizowano ;] Ale po co ten offtopic? :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach